• slide.jpg

    Gezond leven en wonen

    Clean air is een hoogtechnologische luchtreiniger met medische filtering. Wij garanderen u de beste oplossing voor gezonde binnenlucht.

  • slide.jpg

    Gezond werken en functioneren

    Clean air is een hoogtechnologische luchtreiniger met medische filtering. Wij garanderen u de beste oplossing voor gezonde binnenlucht.
<strong>Gezond leven</strong> en <strong>wonen</strong>

Ontdek de voordelen van Clean Air voor uw gezin.

Meer info
<strong>Gezond werken</strong> en <strong>functioneren</strong>

Ontdek de voordelen voor u en uw werknemers.

Meer info

Coronavirus

Onze Clean Air vind je terug op de Covid-afdeling in het Universitair Ziekenhuis.

Doe net als hen: bescherm je longen met zuivere lucht en versterk zo ook jouw immuunsysteem.

World Best certificaat

Uitgereikt door de internationaal erkende testinstantie Korea Testing & Research Institute

100% gezonde lucht

Monarch Clean Air slaagt er in zelfs de kleinste en meest schadelijke vervuilers uit de binnenlucht te zuiveren. Dat is uniek en zorgt voor een 100% zuiver en gezond binnenmilieu. 

Genezen van allergieën

De zuivere lucht van Monarch Clean Air zuivert onze longen waardoor meer zuurstof in de bloedbanen komt en elke cel in het lichaam terug voldoende zuurstof krijgt. Voor de meest voorkomende gezondheidsklachten zoals astma, slaapapneu, schimmelallergieën,… resulteert dit in “felle verbetering tot volledig herstel”, een synoniem van genezen. 

Doeltreffende resultaten

Zowel op gezondheid, stof en geuren behaalt Monarch Clean Air blijvende resultaten. Voor bedrijven en gezinnen. Onze vele tevreden klanten zijn hier het levende bewijs van. 

Luchtanalyse

Door een officiële luchtmeting voor en na een gratis proefplaatsing kan een perfecte luchtanalyse uitgevoerd worden. Zo beschikt u bijgevolg over een officieel document die de aankoop rechtvaardigt.